Deze keer werden Yvonne en Mario Strijbosch uit Mill verrast met het Weekboeket. De vrijwilligerscommissie van RKSV Juliana Mill vroeg het voor hen aan.

In de aanvraag schreven zij: “Yvonne en Mario zijn samen kantinebeheerders bij voetbalvereniging Juliana. Na iedere wedstrijd, zaterdag, zondag en soms door de week, gespeeld op het Juliana sportpark kunnen sporters en supporters terecht in de kantine. Koffie klaar, een warme hap, een drankje en gezelligheid, zij verzorgen alles. Yvonne en Mario zijn twee mensen die het voorbeeld geven voor alle vrijwilligers die actief zijn bij Juliana. Ze zijn er altijd!”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.