Deze week ging het Weekboeket naar Elly van Wanroij - Verbruggen in Mill. Brigitte van Zwam vroeg het namens haar oom aan.

In de aanvraag schreef zij: “Nadat mijn oom van 91 jaar (Piet Heijs) met zijn fiets was gevallen en daarbij gewond was geraakt, heeft Elly hem elke dag bezocht. 's Morgens hielp ze hem met het ontbijt en dronk dan gezellig een kopje thee mee. Ook haalde ze geregeld boodschappen voor hem en verzorgde ze dagelijks zijn beenwond. Mijn oom is nu gelukkig weer aan de beterende hand, maar hij en wij zijn Elly heel erg dankbaar voor haar hulp.”

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.