Foto: Peter Cornelissen

Deze keer ging het Weekboeket naar Jo van Daal in Wilbertoord. Bestuur van de locatie Wilbertoord vroegen het Weekboeket voor hem aan.

In de aanvraag schreven zij: “Jo is al ruim 70 jaar in dienst van de Locatie St. Joseph in Wilbertoord. De eerste 10 jaren als misdienaar en nu inmiddels 60 jaar als koster. Jo is en was elke week bij alle kerkdiensten aanwezig; een man waar de parochie op kan ‘bouwen’. Ook was hij jarenlang het aanspreekpunt voor de begraafplaats van de St. Joseph Parochie. Helaas laat zijn gezondheid hem nu in de steek waardoor hij onlangs zijn functie neer heeft moeten leggen. De operatie die hij zou moeten ondergaan is geannuleerd omdat deze te risicovol is.”

Via het ‘Weekboeket’ willen alle parochianen van Wilbertoord en met name de beheercommissie van de Locatie Wilbertoord Jo heel veel sterkte toewensen.

Elke week laten we ergens in de gemeente Mill en Sint Hubert een Weekboeket bezorgen. U kunt (mee) bepalen bij wie. Wie wilt u waarom wel eens met een prachtige bos bloemen verrassen? Stuur uw aanvraag in via de website www.weekboeket.nl of stuur een briefje naar Weekboeket, Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill. Vergeet niet het adres en telefoonnummer van uw kandidaat te vermelden en uw eigen gegevens. Zie voor meer informatie www.weekboeket.nl.