Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk. Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk.

Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligerspunt Mill is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Maatjes en begeleiders Stichting Domus Mill
Voor Stichting Domus Mill zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers. Van maatjes die helpen met bijvoorbeeld het bereiden van de maaltijd en een luisterend oor zijn voor de bewoners, tot begeleiders die meegaan met de bewoners naar buiten of bijvoorbeeld specialisten bezoeken.

Gastvrouw/gastheer restaurant / recreatiezaal zorgcentrum Aldenhorst
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers ter ondersteuning van de medewerkers van het restaurant van zorgcentrum Aldenhorst. We zoeken mensen die graag zorgen voor een gezellige sfeer, een vriendelijk gesprek met de bewoners willen aangaan en ondersteuning willen helpen bij het serveren van de warme maaltijd tussen de middag of het serveren van koffie, thee of frisdrank.

Taalcoach Vluchtelingenwerk
De afdeling Vluchtelingenwerk, onderdeel van Sociom, zoekt taalcoaches. Als taalcoach oefent u samen met een inburgeraar de Nederlandse taal, door het voeren van gesprekken, uitvoeren van praktijkopdrachten of praktische vaardigheden zoals het bezoeken van de bibliotheek of bedienen van een kaartjesautomaat.

Teamleider(ster)s voor diverse groepen Senioren Hobby Centrum
Het Senioren Hobby Centrum (SHC) te Mill is op zoek naar mensen (jong-oud) die creatieve vaardigheden, boekbinden of klokken maken kunnen doceren, aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 keer per maand
(1ste maandagmiddag v.d. maand van 14.00 tot 16.00 uur) zijn/haar kennis met anderen te delen. Start de eerste week van januari 2019. Technieken die aan bod komen zijn o.a. breien, borduren, hartsvanger, patchwork enz. Nieuw is dat ook gewerkt gaat worden met naaimachines.

Chauffeurs ouderen
Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) zoekt chauffeurs die ouderen naar afspraken buiten de deur (denk aan artsenbezoek, fysiotherapie, e.d.) willen brengen.

Kerstvakantie

Van maandag 24 december tot en met vrijdag 4 januari zijn de Vrijwilligerspunten gesloten. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Geïnteresseerd?

Heeft u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.

Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00-16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.
Het Vrijwilligerspunt Mill is tijdens de schoolvakanties gesloten.
We zijn wel per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.