Deze week start men met werkzaamheden aan de Hoogveldseweg in Mill. Het verkeersplateau / zebrapad Irenestraat - Snipweg wordt verlengd met enkele meters.

Deze maatregel maakt onderdeel uit van het uitvoeringsprogramma uit het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan. Dit plan voorziet in maatregelen welke gewenst zijn op het gebied van oversteekbaarheid, snelheid en toegankelijkheid.

Planning

De wegwerkzaamheden starten op maandag 7 januari 2019 en zullen ┬▒ 2 weken in beslag nemen.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt de Hoogveldseweg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Aanwonenden zullen bereikbaar blijven. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren is een omleiding noodzakelijk. Het doorgaand verkeer tussen de Karstraat en rotonde Hoogstraat (Fitland) wordt omgeleid via de Leeuwerikstraat.

Bus Arriva

Tijdens de werkzaamheden vervallen de haltes Hoogveldseweg, Schoolstraat van lijn 92. Om de actuele situatie bij te kunnen houden kunt u meer informatie vinden op www.arriva.nl.

Vragen

Aanwonenden en belanghebbenden worden nog nader geïnformeerd middels een brief. Heeft u naar aanleiding van deze publicatie vragen? Neem gerust contact op met de heer J. Ceelen van de afdeling Openbare Werken.