Foto: Cockie Kremers

In mei 2012 werd café zaal de Oude Post aan de Pastoor Jacobsstraat in Sint Hubert getroffen door een brand. Hierna ontstond een langdurige situatie rond verzekeringskwesties. Medio 2013 werd besloten het horecabedrijf definitief te sluiten en het pand te koop aan te bieden.

Appartementen en snackbar

De gemeente Mill en Sint Hubert heeft onlangs een omgevingsvergunning verleend aan Bruvast BV uit Oeffelt. Zij willen op de locatie van de voormalige Oude Post 5 appartementen realiseren en een snackbar. De appartementen zijn bestemd voor de verhuur en zullen ongeveer 700,- euro per maand aan huur gaan kosten. Aan de achterzijde, in de voormalige tuin, zullen parkeerplaatsen gerealiseerd worden.

Planning

De projectontwikkelaar wil direct na de zomer starten met de bouw. De oplevering zal dan in het voorjaar van 2020 zijn. Belangstellenden, voor een van de appartementen of als uitbater van de snackbar, kunnen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bruvast

Bruvast BV is een bedrijf wat zich bezig houdt met de ontwikkeling en verhuur van appartementen, woningen, en winkels in onder andere Cuijk, Boxmeer, Vierlingsbeek en vanaf nu ook in Sint Hubert.