Samen met mijn echtgenote Diana heb ik drie kinderen (Marle, Jarno en Elise). In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de WVK (Werk Voorziening schap de Kempen) in de gemeente Eersel. Hier geef ik leiding aan 40 medewerkers met een beperking en medewerkers vanuit de participatiewet. Dit in de groenvoorziening van de gemeente Eersel en bij de locaties van Lunetzorg in de Kempen regio.

Daarnaast heb ik samen met mijn broer een agrarisch bedrijf aan de Achterdijk, grenzend aan het “Duits Lijntje”, in Sint Hubert met als hoofdtak boomteelt.

Als raadslid (sinds 2000 voor de VKP) in de gemeente Mill en Sint Hubert voel ik me nog steeds volksvertegenwoordiger door ervoor te zorgen dat je zichtbaar en aanspreekbaar bent en niet boven maar tussen de inwoners staat. Het is mooi om te constateren dat je concreet iets kunt betekenen voor de inwoners in onze gemeente en onze regio. Al kun je daarbij niet iedereen tevreden stellen. Samen de dingen oppakken daar krijg ik energie van. Alleen bereik je niets, samen sta je sterker. Inwoners, verenigingen en ondernemers hebben hierin een belangrijke stem maar ook eigen verantwoordelijkheid.

In het raadswerk lopen we helaas vaak tegen het feit aan dat de gemeente onderschikt is aan de provincie. Die geluiden krijgen we ook steeds vaker vanuit onze samenleving. De afgelopen vier jaar is er te weinig of geheel niet geluisterd naar de inwoners door de provinciale bestuurders. Dit lokale geluid vanuit de samenleving wil ik dichter bij de provinciale bestuurders brengen. Daarbij ben ik van mening dat de provincie het vertrouwen in de inwoners en ondernemers weer terug moet geven.
Belangrijkste uitgangspunt, in de visie van Lokaal Brabant, is de menselijke maat, welke realistisch, haalbaar en betaalbaar is.

Dit alles gaat echter niet vanzelf. Lokaal Brabant geeft mij hierbij het juiste gevoel en vertrouwen. Stem daarom op 20 maart a.s. Lijst 11 Lokaal Brabant.

Met hartelijke groet, Sjors van Kempen

Uw stem op Lokaal Brabant wordt tevens door vertaald in de 1e kamer naar een stem voor de OSF (Onafhankelijke Staten Fractie).