Arnold van Oorschot (1943) uit Mill is geboren en getogen in Oss. Zijn laatste functie was directeur Rabobank regio Rucphen en woonde destijds in Sprundel.

Ondertussen woont hij samen met zijn vrouw alweer een jaar of vijftien aan de Graafseweg in Mill. Hoe hij uit Oss via Amsterdam, Heesch, Nistelrode en Sprundel uiteindelijk in Mill terecht kwam hoort u zondag 17 maart bij de Lokale Omroep Mill. Dan is Arnold namelijk te gast in het radioprogramma Uitgewerkt.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.