Een Access Bars® sessie is een behandeling waar 32 punten op het hoofd op een zachte manier worden aangeraakt. Hierdoor gaat de energie stromen.

Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen die veel piekeren, vast zitten in bepaalde patronen, mensen met veel stress, voor AD(H)D'ers, maar ook voor mensen die moeite hebben om van zichzelf te houden, moeite hebben met ontvangen (van materiële dingen maar zeker ook van liefde), mensen met migraine, mensen die leven met angsten en trauma's. Veel dingen in je leven zullen makkelijker gaan omdat je bewust of onbewust beperkende overtuigingen hebt losgelaten.

Op woensdag 24 april (in de meivakantie) geef ik de 1-daagse Access Bars® class. Tijdens deze dag leer ik je hoe je moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los kunt laten en dus ook hiermee je familie of vrienden kunt helpen.
Access Bars zijn 32 punten op je hoofd die staan voor een bepaald gebied in je leven. Denk aan geld, vreugde, verdriet, sexualiteit, creativiteit, heling, tijd en ruimte enz. In elk van deze gebieden kun je (vaak onbewust) overtuigingen hebben vastgezet die je beperken in het leven van je mooiste leven.

Tijdens een Bars behandeling laat je deze beperkende overtuigingen op een zachte manier los. Er komt meer ruimte, meer helderheid en meer rust.

Je oefent deze dag op je mede-cursisten, dus je geeft 2 behandelingen en je ontvangt er 2.

Een Bars behandeling is voor bijna iedereen een waar kado, maar zeker voor mensen die veel in hun hoofd leven is het een geschenk uit de hemel. Denk ook aan hoogsensitieve kinderen die vaak een heleboel op pikken en diep over alles nadenken.

En hoe wordt het nog beter dan dit? Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen met een betalende volwassenen. Kinderen leren deze techniek supersnel op en zijn meesters in het geven van behandelingen.

Voor meer info e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel telefoonnummer 0485-455747.