Zwijnenbankje Dirk Reinders (Foto: Cockie Kremers)

Op 5 mei opende de Kunstroute 2019 van Ontdek Mill. Tot eind september zijn er ruim 30 kunstwerken te zien die gemaakt zijn rond het thema: Een zomerlang Kunstroute door en over Sint Hubert.

Om meer te weten te komen over de makers van deze kunstwerken, ging het camerateam van de L.O.M., De Neije Krant - inmill.nl op pad en in gesprek met de kunstenaars.

De komende periode worden er nog meer interviews gedaan. Maar de eerste gesprekken zijn nu al te zien via de Lokale Omroep Mill, Omroep Land van Cuijk en de rubriek video op inmill.nl. Elke week is er een deel te zien waarin 3 verschillende kunstwerken besproken worden.

Meet en Greet

Op zondag 21 juli kunt u ook zelf praten met de kunstenaars. Want dan is er een Meet en Greet. Veel kunstenaars zijn dan van 13.00 uur tot 16.00 uur aanwezig bij hun werk om u meer te vertellen. Bij (te) slecht weer zal deze Meet en Greet verplaatst worden naar zondag 28 juli.

Meer

Like voor meer informatie over deze Kunstroute en alle andere activiteiten van Ontdek Mill ook de Facebookpagina en zie www.ontdekmill.nl. De Kunstroute heeft ook een eigen website. Zie www.kunstinlandvancuijk.nl.