Ce-Ho in Mill is al vele decennia actief op het gebied van trucks en onderdelen. Maar precies 10 jaar geleden begonnen zij ook met autobedrijf Ce-Ho, voor onderhoud en reparaties van alle merken auto’s.

“Het was op 13 juli 2009 toen we autobedrijf Chris Ermers in Mill overnamen,” vertelt Ien Damen. “En sinds die tijd kan men hier dus terecht voor onderhoud, reparatie en APK van alle particuliere voertuigen, bedrijfs- en vrachtwagens. Alles waar een motor in zit is welkom.”

Welkom

En welkom voel je je zeker bij Ce-Ho. Om te beginnen is het al bijzonder in de autobranche dat het vooral vrouwen zijn die de leiding hebben bij Ce-Ho. “Dat horen we ook vaak van leveranciers van onderdelen,” vertelt Chantal Houweling. “Mijn moeder Monie doet de financiele administratie en Ien en ik doen de planning en overige administratie van Ce-Ho.” Terwijl de auto gekeurd wordt, kunnen klanten in de kantine onder het genot van een kopje koffie wachten en ondertussen via een beeldscherm meekijken in de garage wat onze monteurs aan het doen zijn. “Laagdrempelig, open en transparant, daarmee maken wij het verschil als autogarage,” vult Ien aan. “We krijgen daar veel positieve reacties op van klanten. Blijkbaar is dat niet overal standaard.”

Service

Service staat bij autobedrijf Ce-Ho hoog in het vaandel. Ien: “Mensen even naar huis brengen als de auto hier is gebracht voor onderhoud of juist de auto brengen als hij klaar is, dat is hier eerder regel dan uitzondering. Dat doen we bijvoorbeeld ook bij mensen die hier in Mill werken. Zij brengen de auto in de ochtend, wij brengen ze naar hun werk hier in Mill en na het werk staat de auto klaar om weer naar huis te rijden.” Ce-Ho heeft bijvoorbeeld ook een opslag voor winter- en zomerbanden als men die laat wisselen.

Chantal: “Wat we verder erg belangrijk vinden in onze service is contact met de klant rond reparaties. Als we tijdens onderhoud of een apk-keuring wat constateren, bellen we eerst over de kosten voordat we repareren. Onderdelen die onze monteurs vervangen kunnen klanten meenemen of hier bekijken, als ze dat willen. We leggen dan uit wat er mis is.” Op die manier wil Ce-Ho open communiceren en kan de klant al dan niet bepalen of men de reparatie uit laat voeren. “Het komt ook wel eens voor dat wij adviseren geen kosten te maken voor reparatie, omdat een auto dat soms niet waard is. Ook dat hoort naar onze mening in transparant en eerlijk met klanten omgaan.”

Vacature

Autobedrijf Ce-Ho plus Ce-Ho trucks en onderdelen is een echt familiebedrijf. Chantal: “Mijn opa is ook met trucks en onderdelen begonnen. Mijn ouders werken in het bedrijf en ook mijn broer. Tot enkele maanden geleden was ook mijn zus hier werkzaam. Verder hebben we een team monteurs, waarvan sommigen als ZZP’er werkzaam zijn. Maar door drukte hebben we nu nog een vacature voor een monteur open staan.” Voorkeur heeft een monteur die ook apk-keuringen kan doen. Ien: “Maar als diegene dat diploma nog niet heeft, kan dat ook via ons worden gehaald.”

Jubileum

Het 10-jarig bestaan van autobedrijf Ce-Ho laat men niet zomaar voorbijgaan. Ien: “Voor onze vaste klanten hebben we straks een leuke verrassing, maar ook voor mensen die hier voor het eerst komen hebben we een leuke aanbieding.”

Aanbieding

Op vertoon van dit artikel krijgt u als klant 10% korting op reparatie, onderhoud en arbeidsloon.
Deze actie is geldig tot 1 juli 2020.
Let op, 1 maal korting per persoon en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Autobedrijf Ce-Ho
Hertsweg 3a
5451 GT Mill
0485 - 470 777
www.autobedrijfceho.nl