Theo Slaats (1943) uit Mill was net als zijn vader zijn hele leven kapper. Eind jaren vijftig werkte hij naast zijn opleiding in een kapperszaak in Best, maar dat beviel hem niet echt. Hoe en wat, dat vertelt Theo op zondag 21 juli in het L.O.M. radioprogramma Uitgewerkt.

Ook over de groei van de kapsalon, hoe zijn zoon Rob in de zaak kwam en anno 2019 zoal doet en zijn belangstelling en liefde voor voetbalvereniging Juliana Mill komt aan de orde.

Uitgewerkt is een radioprogramma waarin elke uitzending iemand te gast is die niet meer actief is in het betaalde arbeidsproces. Wat deed men zoal voor werk en was er na het pensioen het bekende zwarte gat of juist niet? Het programma wordt gepresenteerd door Corné Kremers en Herman van Gaal. Techniek en muzikale samenstelling is in handen van Thijs van den Heuvel. Het radioprogramma is elke zondag te beluisteren van 09.00 uur tot 10.00 uur. Een herhaling is op de zaterdag daarna te horen van 09.00 uur tot 10.00 uur. Uiteraard is het programma ook terug te luisteren via de rubriek Uitzending gemist op www.lokaleomroepmill.nl.