Maandag 28 oktober zijn alle kinderen van De Kameleon gestart met een nieuw project 'Omgaan met geld'.

De komende weken zullen de kinderen bezig zijn met dit thema. Het einddoel van dit project is het opzetten van een (kleine) eigen onderneming. De kinderen gaan met een klein startbedrag, creatieve ideeën, de nieuw verworven kennis, zakelijk inzicht en een dosis enthousiasme aan de slag binnen hun eigen onderneming.

De producten van de verschillende groepen en kleine ondernemers worden gepresenteerd en verkocht tijdens de tweejaarlijkse kerstmarkt op donderdag 19 december van 17.00 – 19.00 uur.

Een deel van de opbrengst van de kerstmarkt wordt geschonken aan een goed doel. Het goede doel dat dit jaar is gekozen, is 'Stichting Lotta'.

Stichting Lotta is een bijzondere klas in een gewone school. Vanaf januari 2020 krijgt Stichting Lotta een plaats binnen het Kindcentrum Mill. Als kinderen met en zonder beperking samen naar school gaan, zullen ze het later ook vanzelfsprekend vinden om samen te leven. In een eigen sfeervolle klas is er, voor de kinderen van Stichting Lotta, naast goede zorg veel tijd en aandacht voor ontwikkeling.

Binnen het Kindcentrum zullen mooie, waardevolle ontmoetingen en samenwerkingen worden gerealiseerd met Stichting Lotta.

Als warm welkom aan alle kinderen van Stichting Lotta gaat De Kameleon een steentje bijdragen aan nieuwe, bijzondere leermaterialen voor in hun klas.

Tijdens de opening van dit project hebben 8 kinderen een interview gehouden met Anneke van stichting Lotta. Alle kinderen van De Kameleon maakten kennis met de nieuwe partner in het Kindcentrum.

Op naar een leerzaam project, succesvolle ondernemingen, een geslaagde kerstmarkt en een mooie toekomst met Stichting Lotta.