Het Senioren Hobby Centrum (SHC) - Mill is een organisatie die talent niet verloren laat gaan. Voor de hobby Tekenen is veel belangstelling, we hebben plannen om met een tweede groep te starten.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger (alle leeftijden) die het leuk vindt om 1 of 2 keer per maand zijn - haar kennis met anderen te delen. Dag of avond deel en aantal uren in overleg. Start de eerste week van september 2020.

Gelijk andere hobby groepen is het niet de bedoeling om in cursusverband les te geven. De teamleider en de deelnemers overleggen samen waar behoefte aan is.

Bent u die vrijwilliger (ook mooie uitdaging voor jongeren) die interesse heeft, dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Voor reactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor meer informatie zie www.seniorenhobbycentrum.nl.

Bestuursleden gezocht bij het SHC

Door de voortdurende uitbreiding aan activiteiten heeft het Senioren Hobby Centrum (SHC) behoefte aan steeds meer vrijwilligers. Zo ook bestuursleden. Het SHC bestaat nu uit een bestuur (AB-DB leden) van 10 personen. Op korte termijn komen er plaatsen vrij.

Hebt u interesse in een mooie bestuursfunctie bij het SHC? Inhoudelijk - taakomschrijving is in overleg. Graag zien wij nieuwe gezichten, mensen met passie, mensen die de formule SHC willen bewaken en verder willen uit bouwen. Iets voor u? Graag een reactie, dan kunnen we in een persoonlijk gesprek meer vertellen. Voor reactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voor meer informatie zie www.seniorenhobbycentrum.nl.