Gastvrije, weidse omgeving, lekker eten, moderne faciliteiten en een goede service - bij Landgoed de Barendonk zijn dit erg belangrijke aspecten voor een goede vergader- en trainingsruimte. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt zich richten op de bespreking, workshop of brainstorm met uw collega’s of zakenpartners.

Het nuttige combineren met het aangename? Wat dacht u van een “boer”gondische lunch of een “landgoedproeverij ”? Aansluitend overnachten? Het is allemaal mogelijk. Landgoed De Barendonk beschikt over een ruime eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar.

Landgoed De Barendonk beschikt over het Gouden Green Key keurmerk: u geniet duurzaam omdat de Barendonk nadrukkelijk oog heeft milieuaspecten en het stimuleren van de lokale economie. De organisatie van een bijeenkomst op het landgoed past dan ook perfect in uw beleid voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ga het jaar in vol creativiteit en inspiratie

Maatwerk en meedenken

In de sfeervol ingerichte vergaderruimtes ervaart u alle rust om tot de beste ideeën te komen. De Appelloods biedt ruimte aan tien tot 35 personen, terwijl in de 100 vierkante meter grote Domainezaal groepen tot 80 personen terecht kunnen. Een intiemere ruimte vindt u in de Trouwzaal in het Grote Huis, geschikt voor intensieve brainstormsessies en vergaderingen met maximaal tien personen. De ruimtes zijn van alle gemakken voorzien, dus u kunt zich volledig concentreren op uw event en uw gasten. Het team van de Barendonk denkt graag met u mee, en kan altijd een arrangement op maat voor u maken.

Ideaal zijn ook de mogelijkheden voor meerdaagse meetings. Zo kunt u in vier gastenverblijven overnachten; voor iedere deelnemer is een eigen slaapkamer beschikbaar. Ook is het mogelijk om in één van onze “hotelkamers in de natuur” te overnachten; Word wakker tussen de fluitende vogels en voel u als herboren door de frisse, heldere buitenlucht!

Neem even een break

Even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Dan zit u op Landgoed De Barendonk goed: er is alle ruimte voor een verfrissende wandeltocht, teambuildingsspelen en veldtrainingen. Indien gewenst kan dit zelfs gecombineerd worden met een picknick.

Onze tip voor een bedrijfsuitje? Het verrassende Experience toch (van 4 tot 30 personen) of Tour de Barendonk (min 20 personen). Lees er meer over op: www.barendonk.nl/barendonkuitje. Natuurlijk kunnen wij ook een activiteit op maat voor uw bedrijf bedenken.
www.barendonk.nl/vergaderen