Lokale verenigingen, instellingen en organisaties die in aanmerking willen komen voor een structurele subsidie, moeten vóór 1 mei 2020 een online aanvraag indienen bij de gemeente Mill en Sint Hubert.

Er bestaan twee vormen van structurele subsidie: basissubsidie en contractsubsidie.

Basissubsidie wordt jaarlijks verstrekt om een vereniging te ondersteunen in haar kernactiviteiten. Contractsubsidie wordt verstrekt aan instellingen en organisaties die -voor de gemeente relevante diensten of producten kunnen leveren. De gemeente formuleert wat er moet gebeuren, de instelling of organisatie bepaalt zelf hoe het moet gebeuren. Wilt u in aanmerking komen voor structurele subsidie? Dien dan tussen 1 maart en 1 mei 2020 een aanvraag in op www.gemeente-mill.nl/subsidie. Een aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als het volledig ingevulde formulier mét bijlagen op tijd is aangeleverd.

Incidentele subsidie

Het is voor een vereniging ook mogelijk om incidentele subsidie aan te vragen. Dit is een subsidie voor nieuwe activiteiten en/of eenmalige, kortdurende activiteiten met een vernieuwend karakter. Uitgangspunt is dat er een relatie is met de gemeentelijke doelstellingen. Incidentele subsidie aanvragen kan het hele jaar door, tot acht weken voor aanvang van de activiteit, op www.gemeente-mill.nl/subsidie.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Mill en Sint Hubert. Bel 0485-460300 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..