Beste lezers, u heeft eerder kunnen lezen dat het de bedoeling was om dit weekend (21 maart), huis aan huis in Sint Hubert de bestelformulieren op te halen voor de sponsoractie voor de renovatie van de kerk.

Vanwege de recente ontwikkelingen omtrent het Coronavirus vinden wij het op dit moment niet verstandig huis aan huis de bestellingen op te halen.

Wij zijn uiteraard enorm blij met elke bestelling of sponsoring. Wij vragen u daarom de bestellingen bij voorkeur te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Is het niet mogelijk voor u om het bestelformulier of bestelling per mail door te geven dan zijn er de volgende andere mogelijkheden:

Het formulier afleveren in de brievenbus bij Pieter Kessels (Wethouder Lemmenstraat 11), Jacques Derks (Pastoor Jacobsstraat 52) of Joyce Pennings (Voortsestraat 24).

Of bel ons gerust. U kunt terecht bij één van onze projectleden:

  • Pieter Kessels (tel. 06-53732905)
  • Jacques Derks (tel. 06-37136679)
  • Joyce Pennings (tel. 06-29259965)

Ook inwoners buiten Sint Hubert zijn van harte welkom een bestelling of sponsoring te doen via bovengenoemde mogelijkheden.

Wij danken u hartelijk voor u begrip en hopen op een succesvolle actie!

Projectgroep restauratie kerk Sint Hubert