Ko van der Ven is sinds 2018 oprichter en eigenaar van zijn bedrijf, Innovation4you. Virtual reality is het sleutelwoord binnen het bedrijf van de 21 jarige Millse ondernemer.

‘Het gaat goed en we groeien snel’ zegt hij. Inmiddels hebben we sinds vorig jaar (2019) de eerste VR room geopend in Kasteel Tongelaar en recent is de tweede vestiging geopend in Uden.

VR Room Uden is sinds 2020 onderdeel van Innovation4you en gevestigd in een mooi pand waar we de beschikking hebben over verschillende mooie, hippe en vooral gezellig ruimtes.
Grote en kleine groepen, maar ook zeker bedrijven zijn bij ons welkom om bijzondere belevingen mee te maken in virtual reality.
Denk bijvoorbeeld eens aan een leuk familie-uitje, een avondje met vrienden op pad of met je collega’s voor het jaarlijkse personeelsuitje. Wij bieden vele verschillende VR belevingen aan en wisselen ook met ons aanbod. Heerlijke hapjes en drankjes zijn altijd mogelijk bij ons en we kunnen tevens bij u op locatie komen.
We zijn dagelijks geopend en via onze website www.vrroomuden.nl en www.innovation4you.nl is uw datum te reserveren.
Bij VR Room Uden zijn ook te gekke kinderfeesten mogelijk.

Zakelijk

Bij veel bedrijven in allerlei sectoren is innovatie steeds belangrijker. Virtual reality is hier een uitstekend middel voor. Veel bedrijven komen op gevaarlijke locaties en geven hier trainingen. Het is hierbij natuurlijk van belang dat er niets misgaat.
Door middel van virtual reality kunnen wij ervoor zorgen dat er een op maat gemaakte 360 graden training ontwikkeld word waarna deze overal zo echt mogelijk beleeft kan worden en de gevaren en transportkosten naar de daadwerkelijke locatie weggenomen worden.
Met Innovation4you verzorgen wij bijvoorbeeld VR BHV trainingen bij bedrijven als Organon/MSD.
Maar produceren ook wij 360 graden VR productfilms voor bedrijven, zodat er kosten bespaard kunnen worden op een duurzame manier.
Een VR film is namelijk overal te gebruiken en laat klanten of cursisten in ‘real-life’ uw producten zien alsof ze zelf op de locatie of bij uw project zijn.
Kortom, een énorm krachtig middel!

Bijzonder project

Afgelopen december hebben wij een zéér bijzonder project gedraaid bij Het Kasteel van Sinterklaas in Helmond.
Het grootste kasteel van Sinterklaas hebben we in 360 graden gefilmd, waardoor bijvoorbeeld zieke kinderen die helaas niet naar de Sint kunnen komen, toch kunnen rondlopen in het kasteel.
Zo komen ze in alle werkkamers, zien ze pieten en spreken ze Sinterklaas alsof ze écht in het kasteel zijn!
Voor kinderen een enorm bijzondere beleving waar ze helemaal van opfleuren!
Er is al veel belangstelling voor en dit jaar zal deze Nederlandse primeur beschikbaar komen voor ziekenhuizen en wellicht ook voor andere instellingen.
‘Dat soort producties zijn fantastisch om te ontwikkelen’, aldus Ko.

Toekomst

Er zit nog ontzettend veel potentie in de markt en het mooiste moet nog komen.
De vooruitzichten zijn goed en we zullen nog vele mooie projecten uitvoeren voor bedrijven, scholen en zorginstellingen. Ook zullen we vele bezoekers blij maken met onze bijzondere belevingen in de VR rooms!

Bezoeken en info

Voor info over de zakelijke markt en de VR Room in Mill kunt u terecht op www.innovation4you.nl en voor VR Room Uden verwelkomen we u graag op www.vrroomuden.nl.
We ontvangen u graag voor een bijzondere beleving op een van onze mooie locaties of komen graag bij u op locatie langs!