Heel veel moeders en moeders van moeders, oma’s, hebben afgelopen weken zich volledig in moeten zetten om thuis de boel draaiende te houden door het corona virus.

Omdat de scholen gesloten waren en de kinderen thuis moesten blijven werd er veel aangepast en geïmproviseerd om de dag goed door te komen. Dat viel allemaal niet mee en hierdoor kijken we toch weer anders naar de taken die een moeder in het gezin vervuld. Niet alleen de mensen in de zorg maar ook de moeders die alles vaak mogelijk maken mogen daarom best eens in het zonnetje gezet worden. Moederdag is daar een mooie gelegenheid voor om haar eens extra te verwennen. Een mooi persoonlijk cadeau met blijvende waarde zoals een sieraad of horloge kan hier prima voldoen.

Bij juwelier Verlinden in Sint Hubert weten ze daar alles van. Zij hebben een groot assortiment sieraden en horloges in alle prijsklassen. Kijk maar eens op hun site www.verlinden.tv of kom naar de winkel in Sint Hubert. In deze tijd natuurlijk niet met allen tegelijk om te voorkomen dat we te dicht op elkaar staan.

Moederdag 2020 kan zo weer in ere worden hersteld met een schitterend cadeau met blijvende waarde.