Carnaval 2020 vierden we gezamenlijk in het Aldendrielpark, hoe gaat dat in 2021? (Foto: Cockie Kremers)

Zondag 31 mei is tussen 12.00 uur en 14.00 uur MossTime weer te horen met Corné Kremers en Thijs van den Heuvel bij L.O.M.-radio. Dit is de laatste MossTime in de Coronaprogrammering bij de Lokale Omroep Mill.

Maar ook al stopt MossTime in deze opzet, Corné Kremers blijft sowieso de rest van het jaar op zondagmiddag van 12.00 uur tot 14.00 uur te horen in een nieuw radioprogramma samen met Tom Raaijmakers. Onder de naam “Het 12-uurtje” brengen zij vanaf zondag 7 juni in samenwerking met o.a. De Neije Krant een lunchprogramma met nieuws, interviews, een prijsvraag en uiteraard leuke muziek. Volgende week in De Neije Krant meer hierover.

In de laatste MossTime in deze Coronatijd zijn er interviews met Ad Berends over het Zomerterras wat de horeca (samen met 0485-events en Ontdek Mill) gaat opzetten in het Aldendrielpark, met Leon Claessens van SCM ’t Germelaand over het carnavalsseizoen 2020 – 2021, met Joop van Heulen over een musical voor kinderen in o.a. Myllesweerd en met Kevin Pluk van tafeltennisvereniging Taflan over de buitentrainingen in Langenboom. Ook is er een gesprek met Mark van Gaal van IJs en Spijs uit Haps over het NK-ijsmeester waarvoor hij in de race is en belt Corné met L.O.M.-voorzitter Mayke Selten van den Elzen over het einde van de Coronaprogrammering en de brieven voor sponsoring die dit weekend huis aan huis verspreid worden in de gemeente Mill en Sint Hubert.

Ook is er een prijsvraag waarmee een Primera cadeaubon a 15,- euro te winnen is. De vraag van deze week is: In welke Amerikaanse stad woont de in Langenboom geboren en getogen Tom de Man op dit moment? In deze Neije Krant is een column van hem te vinden. Bel het antwoord zondag 31 mei tussen 12.00 uur en 13.45 uur door via tel. 0485-455091. El van den Heuvel zal alle antwoorden noteren. Techniek en muzikale samenstelling van MossTime is in handen van Thijs van den Heuvel.