Meer dan 2 maanden heeft De Wester haar deuren voor haar bezoekers en gebruikers dicht moeten houden i.v.m. de coronacrisis.

Gelukkig is deze verschrikkelijke griep op zijn retour en laten we er met z’n allen voor zorgen dat hij niet meer terugkomt. De gemeente heeft toestemming gegeven dat er weer activiteiten plaats mogen vinden, d.w.z. met de beperkende maatregelen van de overheid en / of het RIVM.

Wij nodigen onze gebruikers uit contact op te nemen met onze beheerder Antoine v.d. Hoogen om te bekijken wat in de Wester weer kan, tel. 0485-455021 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., doorgaans aanwezig tussen 9:00 en 13:00u.

Graag zien wij onze gasten en bezoekers weer komen, echter wel onder de voorwaarde dat men zich houdt aan het corona-protocol dat voor onze bezoekers van de Wester is opgesteld.

Voor het komende seizoen 2020-2021 kunnen onze vaste gebruikers van de Wester, maar ook potentiële nieuwe gebruikers, weer inschrijven voor reservering van ruimtes en / of voorzieningen. Formulieren zijn verkrijgbaar bij de beheerder maar ook via onze website is deze te downloaden.

Met medewerking van de Gemeente is o.a. voor deelnemers van Sociom en de Huiskamer onze buitenruimte opgeknapt. Door de aanwinst van een terrasoverkapping en een opknapbeurt van de jeu de boules banen is het voor bezoekers ook buiten goed verblijven en ontmoeten. Ook jeu de boules activiteiten zijn met enkele afspraken heel goed te doen ondanks de beperkende corona-maatregelen. Wellicht een goed alternatief voor activiteiten binnen en met de komst van het zomerse weer interessant met veel minder risico’s voor corona-besmetting. Dit is de gelegenheid om initiatieven te nemen en gebruik te maken van deze nog verder te ontwikkelen prachtige ontmoetingsplek.

Beheer Bestuur de Wester