Eind september vorig jaar zijn we als gemeente Mill en Sint Hubert gestart met de werkzaamheden van de reconstructie van de Vorleweg. Op dit moment is aannemersbedrijf Gebr. Remmits in de Domeinenstraat druk bezig met de laatste fase.

Ook moet in de eerdere fases de bovenste laag asfalt aangebracht worden. Dit wordt zoveel mogelijk gelijktijdig uitgevoerd. Hier en daar nog wat opruimen en dan zijn de wegen in de loop van week 26 weer open voor al het verkeer.

Fase 5 (Domeinenstraat)

Fase 5 van de reconstructie Vorleweg is in volle gang. Het gaat hierbij om het maken van een verhoogde aansluiting van de Domeinenstraat op de rotonde Hoogstraat. Op 15 juni moet alles zover klaar zet dat alleen de bovenste laag asfalt nog aangebracht moet worden. Dit wordt vrijdag 19 juni gedaan.

Fase 4 (Domeinenstraat)

Op maandag 15 juni wordt de bovenste laag asfalt aangebracht in fase 4. Dit is op de verhoogde kruising Domeinenstraat / Vloetsestraat. Deze werkzaamheden vinden aansluitend op de werkzaamheden in fase 5 plaats.

Fase 1 t/m 3 (Vorleweg)

Op donderdag 18 juni wordt de bovenste laag asfalt aangebracht op de gehele Vorleweg. Dit betekend dat afgesloten is voor al het verkeer, ook voor de direct aanwonenden. Op vrijdag 19 juni kan er weer beperkt over de Vorleweg gereden worden. Ook wordt in deze twee dagen de markering op de weg aangebracht.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden worden zo gepland dat bestemmingsverkeer zo goed mogelijk bij hun woning of werk kan komen. Dit zal niet altijd mogelijk zijn, omdat het asfalt goed afgekoeld moet zijn voordat er verkeer overheen mag. De delen waar u niet overheen mag rijden, worden afgezet met hekken. Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid. In de loop van week 26 worden de Vorleweg en Domeinenstraat weer volledig opgesteld voor al het verkeer.

Bijdrage provincie Noord-Brabant

Als de werkzaamheden afgerond zijn, heeft de Vorleweg een nieuw wegprofiel dat past bij een 50km weg. Ook zijn in de Vorleweg en in de Domeinenstraat enkele drempels en kruispuntplateau’s aangelegd. Deze drempels en kruispuntplateau’s zijn aangelegd met financiële steun van de provincie Noord-Brabant.

Informatie

Aannemersbedrijf Gebr. Remmits BV uit Wijchen heeft de omwonenden per brief op de hoogte gesteld. Voor praktische afstemming tijdens de uitvoering kunt u rechtstreeks contact opnemen met Gebr. Remmits via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heeft u andere vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met mevrouw C. Verrijdt, Werkorganisatie CGM (gemeente Mill en Sint Hubert) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..