Elke zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur hoort u bij L.O.M.-radio Het 12-uurtje. Tom Raaijmakers en Corné Kremers serveren u in dit lunchprogramma naast mooie muziek ook de meest uiteenlopende interviews, nieuwtjes en informatie. Ook maken zij de winnaar bekend van de Koektrommel die te winnen is via De Neije Krant prijsvraag.

Zondag 21 juni is er een gesprek met burgemeester Walraven over de volgende stap in de gemeentelijke herindeling in het Land van Cuijk. Met Bianca Schrijen praten ze over Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk en met Frank Peters over poppenkastshows die hij binnenkort gaat verzorgen in café zaal Royal in Mill. Ook is er een gesprek met Hokazo over de dierenambulance en asieldieren en met Ed Derks is er een gesprek over de ZorgSchakel in Sint Hubert.

Als u wilt weten wat er leeft en speelt in de gemeente Mill en Sint Hubert? Lees dan De Neije Krant, bezoek inmill.nl en luister naar Het 12-uurtje bij L.O.M.-radio. Like ook de facebookpagina www.facebook.com/12uurtje om niets te missen van dit radioprogramma. Zie voor frequenties of om wereldwijd mee te luisteren www.lokaleomroepmill.nl.