Elke week is er een prijsvraag te vinden in De Neije Krant. De vraag gaat altijd over een artikel wat vorige week in De Neije Krant stond. U doet er dus goed aan de krant na het lezen nog een weekje te laten liggen.

De oplossing kunt u tot en met aanstaande vrijdag mailen, sturen per post of appen naar het speciale Neije Krant Prijsvraag-nummer. Onder alle juiste oplossingen verloten we elke week een Neije Krant koektrommel. De komende weken zit in dit prijzenpakket naast de Neije Krant tas ook een gedichtenbundel van Jan Volleberg. Tevens geven we 2 tickets weg voor de poppenkastshows van Frank Peters in café Royal in Mill. De winnaar zal bekend gemaakt worden in het L.O.M.-radioprogramma Het 12-uurtje op zondag tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Prijsvraag

De heren van brouwerij de Blauwe Knoop uit Mill presenteren dit weekend een nieuwe versie van een bestaand speciaal bier. Ze voegen kokos toe aan dit speciaal bier wat vernoemd is naar een bekende Millenaar. Hoe heet dit bier?

Antwoord

App het antwoord naar: 06 22 888 404 (dit nummer accepteert alleen appjes)
Mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of per post naar: De Neije Krant Beatrixstraat 13 5451 ZB Mill

Winnaar

Uw antwoord moet uiterlijk aanstaande vrijdag 24 juli binnen zijn. Komende zondag hoort u in Het 12-uurtje bij de Lokale Omroep Mill tussen 12.00 uur en 14.00 uur wie de winnaar is.