De angst van menig baasje... Je hond ontsnapt op een onbewaakt ogenblik, is nergens meer te vinden. Je kat komt niet voor het avondeten en is de volgende ochtend nog spoorloos.

Als bezorgde eigenaar doorzoek je natuurlijk meteen de omgeving. Daarnaast is het belangrijk om contact op te nemen met regionale dierenasiels. Voor Dierenopvangcentrum Hokazo kijk je op www.hokazo.nl/vermissing. Je kunt ook de dierenambulance van Hokazo (tel. 06 53 707 111) en de gemeente bellen. Deze laatste haalt dieren op die onverhoopt zijn aangereden en overleden. Vreselijk nieuws natuurlijk, maar beter dan die verschrikkelijke onzekerheid. Meer tips vind je op www.amivedi.nl.

Asieldier van de week

Dit is onze knappe Joy, ze is 2 jaar. Joy is wel een portretje, je moet Joy goed kunnen lezen dan heb je een heerlijk katje. Joy kan slecht omgaan met teveel prikkels, daarom zoeken wij een rustig huisje voor Joy waar geen kinderen of dieren in wonen. Joy is een lieve, grappige, actieve, nieuwsgierige en lekker eigenwijze poes. Ze moet in een katproof tuin kunnen want ze moet haar energie kwijt kunnen. Ze knuffelt ook graag en heeft graag aandacht tot ze er genoeg van heeft en dan moet je haar signalen niet negeren. Interesse? Hokazo Lange Goorstraat 6 Uden.