Sinds zondag 27 september, 18.00 uur, gelden in onze veiligheidsregio maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om kwetsbare mensen meer bescherming te bieden.

De gemeente Mill en Sint Hubert heeft daarom per maandag 28 september een speciaal bezoekuur voor kwetsbare bezoekers ingesteld. Dit bezoekuur geldt voor alle baliediensten. Wilt u het gemeentehuis bezoeken en valt u in de categorie ‘kwetsbaar’? Maak dan gebruik van dit speciale bezoekuur, van maandag tot en met vrijdag tussen 11.30 en 12.30 uur. Weet u niet of u kwetsbaar bent of tot een risicogroep behoort, kijk dan op www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen.

Wilt u de balie bezoeken en daarbij gebruik maken van het speciale bezoekuur maak dan telefonisch een afspraak. Bel met 0485 - 460 300. Er wordt niet gevraagd waarom u gebruik maakt van het speciale bezoekuur!

Als u op een ander moment het gemeentehuis wilt bezoeken maak dan zoals altijd een afspraak via www.gemeente-mill.nl/afspraak-maken. Heeft u vragen? Bel dan met 0485 - 460 300.