Bij Sas en Bep draagt graag haar steentje bij aan het welzijn van de Millse burgers.

Wij zijn regelmatig op zoek naar mogelijkheden voor het uitbreiden van onze werkzaamheden. Enerzijds om een breed aanbod van werkzaamheden te kunnen bieden aan onze medewerkers en anderzijds om ons waar mogelijk in te kunnen zetten voor anderen.

Wij willen ouderen en mensen die wat slechter ter been of anders valide zijn graag ontlasten door glas wat naar de glasbak moet bij hen op te halen en naar de glasbak te brengen.

In eerste instantie zullen we dit voor de diverse appartementencomplexen in Mill gaan doen (de Groote Prins, Straethof appartementen, Maashorst, appartementen Pastoor Maasstraat, appartementen aan de Markt en de Julianastraat). We willen hier in november 2020 mee beginnen.

De appartementen ontvangen van ons een flyer met de data waarop we het glas op komen halen. Uiteraard nemen we alleen glaswerk mee wat in de glasbak past. Voor ons is het fijn wanneer het glas klaar staat bij ieders voordeur.

I.v.m. corona gaan wij niet bij mensen naar binnen om het glas op te halen.

Wij hopen op deze manier wat te kunnen betekenen voor een ander.

Zijn er vragen, neem gerust contact met ons op. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoonnummer: 06-22734305