Op zaterdag 19 december organiseren we als Lokale Omroep Mill vanaf 20.30 uur een speciale Telebingo met uitsluitend geldprijzen. We spelen in december 6 rondes i.p.v. 5! De eerste 5 rondes is de prijs Eur 100,- en de 6e Eur 350,-. De opbrengst van Telebingo komt ten goede aan de activiteiten van de L.O.M.

Als u mee wilt spelen kan dat door het verschuldigde bedrag (Eur 10,- per kaart) over te maken op bankrekening NL83 Rabo 013.43.19.990 t.n.v. Lokale Omroep Mill. Vergeet daarbij niet het adres te vermelden waar de kaarten bezorgd moeten worden.

Na ontvangst van de betaling ontvangt u de bingokaart(en) in de bus. Meespelen kan alleen binnen de Gemeente Mill en Sint Hubert. Uw betaling dient uiterlijk vrijdag 18 december 12.00 uur bij ons binnen te zijn.

Bij onvoldoende deelname houdt de Lokale Omroep Mill zich het recht voor om de Telebingo niet door te laten gaan en gedane betalingen terug te storten.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.