Er staat heel wat kantoorruimte te huur in Mill. Juist in deze tijd doen zich kansen voor, want creatieve ondernemers zijn vaak in staat om te profiteren van economische situaties zoals we die nu kennen.

Ben je klaar voor een nieuwe stap en begin je binnenkort met het inrichten van een kantoor? Dan kun je onderstaande tips waarschijnlijk goed gebruiken!

1. Optimale lichaamshouding

Veel gezondheidsklachten ontstaan doordat mensen op kantoor een verkeerde houding aannemen. Dit is vrij eenvoudig te voorkomen door te kiezen voor het juiste meubilair. De bureaus moeten in hoogte verstelbaar zijn en dat geldt ook voor de bureaustoelen. Daarvan moeten ook de rugleuningen en armsteunen ingesteld kunnen worden op de persoon. Bovendien blijft het daar niet bij. Ergonomisch verantwoord werken hangt van meer af dan van het bureau en de stoel. Denk bijvoorbeeld ook aan de hoogte van het beeldscherm. Je kunt beeldschermsteunen aanschaffen die in hoogte verstelbaar zijn en ook voor de laptop zijn steunen te koop die het scherm op de juiste hoogte brengen.

2. Vers drinkwater

Het is belangrijk dat we ons lichaam de hele dag door voldoende hydrateren. Veel werkgevers kiezen er bewust voor om dat te stimuleren door een drinkwater cooler te plaatsen. Goed idee, want hiermee stimuleer je het drinken van water op de werkplek. Water is gezonder dan frisdranken en dus help je mee aan het volgen van een gezonde leefstijl. Bovendien bespaar je er nog geld mee ook, want water is veel goedkoper dan koffie! Kijk eens op Watercooler-online.nl voor de verschillende mogelijkheden. Je kunt hier ook meteen de benodigde flessen drinkwater bestellen.

3. Desinfectiezuil

Deze behoeft geen verdere uitleg. Iedereen wil graag hygiënisch kunnen werken en door een desinfectiezuil te plaatsen laat je zien dat je er alles aan doet om ziekteverwekkers op het werk zo veel mogelijk te weren.

4. Headset

Moeten je medewerkers veel telefoontjes plegen? Dan is een headset een musthave voor elke werkplek. Daarmee heeft men tijdens het bellen de handen vrij voor het maken van notities of het bedienen van de computer. Hierdoor kan veel efficiënter gewerkt worden.

5. Whiteboard

Het whiteboard mag dan wellicht enigszins achterhaald zijn door allerlei virtuele alternatieven, het is nog altijd een bijzonder praktisch ding voor elk kantoor. Je kunt er een lijst opzetten van klussen die gedaan moeten worden, of bijvoorbeeld een mededeling op schrijven voor bezoekers. Superhandig!