Elke zondagmiddag hoort u bij L.O.M.-radio tussen 12.00 uur en 14.00 uur Het 12uurtje. In dit programma bellen Tom Raaijmakers en Corné Kremers met tal van inwoners uit onze eigen gemeente en de rest van het Land van Cuijk over de meest uiteenlopende onderwerpen. Maar soms kijken ze ook wat verder zoals zondag 21 februari. Want dan bellen ze met René le Blanc om over zijn snel groeiende muziek carrière te praten.

René le Blanc

Onmiddellijk na zijn middelbare school maakte de uit Arnhem afkomstige René le Blanc zijn entree in de wereld van de showbizz. Rene was een groot fan van onder meer Engelbert Humperdink en Tom Jones en door zijn warme diepe stem, zijn look en zijn versie van ‘Please Release me’ werd hij vergeleken met Engelbert Humperdink en het was dan ook niet vreemd dat hij al snel de Nederlandse Humperdink werd genoemd.

In 2020 werd Rene gevraagd om mee te doen aan het SBS tv programma ‘Ik Geloof In Mij’ waar hij snel omarmd werd door het Nederlandse publiek. Zijn single ‘If I Tell You’ die hij in dat programma opnam werd een grote hit. Vanaf eind maart komt de tweede serie van ‘Ik geloof in mij’ bij SBS6.

Maar eerst is hij dus zondag 21 februari (telefonisch) te gast in Het 12uurtje bij L.O.M.-radio.