Foto: Cockie Kremers

Diverse omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden van het Aldendrielpark in Mill willen onderzoeken of het haalbaar is een Stichting Aldendrielpark Mill op te richten. Dit om voor nu en in de toekomst het Aldendrielpark in overleg en met steun van de gemeente te onderhouden en beheren.

Na overleg met alle partijen en het inventariseren van alle wensen en ideeën is het de bedoeling dit alles vast te leggen in een toekomstvisie, in de statuten van Stichting Aldendrielpark Mill en in het door de gemeente Mill en Sint Hubert te actualiseren bestemmingsplan.

Zodra het in verband met de coronamaatregelen kan, organiseren de initiatiefnemers een bijeenkomst voor alle omwonenden, belanghebbenden en belangstellenden. Dit om alle meningen, ideeën en plannen te verzamelen. Hierna zal een toekomstvisie voor het Aldendrielpark worden opgesteld. Daarin dan duidelijk verwerkt wat er mogelijk is, welke wensen en ideeën er leven en hoe dit alles te realiseren. Bij voldoende draagvlak zal de Stichting Aldendrielpark worden opgericht.

Nu al meer weten? Neem dan contact op met de initiatiefgroep via:
Cees Berends tel. 06 51 23 57 83
Corné Kremers tel. 0485 32 56 34
Of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via de site www.aldendrielpark.nl zal men ook de actuele informatie communiceren.