Vanaf 1 januari 2022 horen de vier kernen van de gemeente Mill en Sint Hubert bij de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De aftrap van dit afscheidsjaar vond plaats op donderdag 22 april met de overhandiging van het eerste exemplaar van het ‘Mill en Sint Hubertse puzzelboek’ aan burgemeester Antoine Walraven. Dit boek, vol met lokale puzzels, is gemaakt door drie fanatieke puzzelaars uit Mill en wordt maandag 26 april huis aan huis verspreid.

Prijsvraag

Maandenlang hebben Wim Verbruggen, Rob Smits en Arno van Hout met veel passie gewerkt aan het puzzelboek. Alle puzzels hebben een lokaal tintje. Zo staan er veel foto’s in maar zijn er ook vragen die te maken hebben met de dorpen, de historie en het verenigingsleven. Daarnaast is er een mooie prijs te winnen als herinnering aan de gemeente Mill en Sint Hubert.

Ja/nee of nee/nee sticker

Het puzzelboek wordt volgende week huis aan huis verspreid in de vier kernen. Ieder huisadres ontvangt één puzzelboek. Inwoners die vanwege een sticker op de brievenbus geen boek hebben ontvangen, kunnen deze ophalen bij de receptie in het gemeentehuis (één per persoon en op=op).

Start afscheidsjaar

Met het puzzelboek wordt het afscheidsjaar van de gemeente Mill en Sint Hubert ingeluid. Samen met, voor en door inwoners wordt de komende tijd nog nagedacht over passende activiteiten die horen bij het afscheid én de trotse overdracht naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk.