Afgelopen maanden hebben er veel werkzaamheden plaats gevonden in Mill & Sint Hubert maar ook in het gehele gebied van Land van Cuijk. Glasvezel wordt er dan geroepen. En dan vraag je je misschien af, wat is glasvezel en wat heb ik er aan?

Op dit moment heb je wellicht een “koper” of Coax verbinding. Dat betekend dat je gelimiteerd zit aan een bepaalde snelheid wat voor deze techniek maximaal haalbaar is. Dat heeft kort gezegd te maken dat er voor deze techniek stroomnodig is om de huishouden te voorzien van internet. Daarin tegen is het transport van internet over glasvezel gedaan via licht. En deze techniek is niet alleen razendsnel maar heeft ook minder stroom nodig.

Na verloop van tijd zal “koper” verbinding als eerste uitgezet worden en daarop volgend de coax verbinding ook. Daarom leggen steeds meer investeerders en providers glasvezel aan omdat dit de toekomst heeft. Op dit moment is de snelheid voor glasvezel zo hoog dat de beperking van snelheid niet meer in de verbinding zit maar in de apparatuur bij je thuis die deze snelheid aan kan.

Waarom geen KPN of Ziggo?

Dan heerst wellicht de vraagt: “Waarom geen KPN of Ziggo?”. De grootste providers van Nederland richten zich de komende jaren eerst alleen op de grote steden. De kleine steden zijn pas later aan de beurt. Daarom komen er steeds meer investeerders die opkomen voor de kleinere steden en leggen daar glasvezel aan. Dit gebeurd vaak als vraagbundeling of gericht aansluiten wie zich aanmeld. Zo is ook E-Fiber al jaren bezig om in deze gebieden glasvezel aan te leggen. In land van Cuijk en dus ook in Mill & St. Hubert is er gestart met het aanleggen van glasvezel.

Een 5 sterren provider!

Maar wie is dan Onvi? Wij zijn een jong maar technisch bedrijf wat voort opgericht is vanuit de zakelijke markt. Naast dat wij zorgen voor de overstap van een traditionele verbinding naar glasvezel zorgen wij ook dat je snel en goed geholpen wordt als je later vragen hebt. Wij zijn ook trots dat wij beoordeeld worden door onze klanten op Google met 5 sterren. Met onze hoge internetsnelheden tot maar liefst 1000 Mbit/s heb je altijd meer dan voldoende. Ons basis Interactieve TV-pakket is inclusief handige extra’s zoals Opnemen en Pauzeren, TV/Begin Gemist, ESPN Eredivisie (1,2 en 3), ESPN Watch App, Canal Digitaal TV App en Canal+ Series.

Overstappen zonder zorgen

Heb je nu een andere provider zoals bijvoorbeeld KPN of Ziggo en vindt je de overstap spannend en zie je op tegen dubbele kosten? Dan kunnen wij je geruststellen. Met onze gratis overstapservice regelen wij het helemaal en zorgen dat je huidige verbinding pas opgezegd wordt als alles is gecontroleerd en werkt via Onvi. Dus géén dubbele kosten.

Heb je vragen over glasvezel? Bel of app ons op 085 - 018 8990. Wij staan elke werkdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in het weekend tot 12.00 uur telefonisch voor al je vragen klaar.