Bent u van plan om met een partij/lijst deel te nemen aan de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Dan is het goed om te weten welke stappen u daarvoor moet zetten. Daarom organiseren we op woensdag 12 mei 2021 van 19.00 uur tot 20.00 uur nogmaals een digitale informatiebijeenkomst.

De bij ons bekende lijsten en partijen hebben al een link voor deze bijeenkomst gekregen Nieuwe deelnemers nodigen wij van harte uit zich bij ons te melden. U kunt dat doen via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie en een link om deel te kunnen nemen.

Tijdens de bijeenkomst zal de heer Rob van der Velde - specialist op het gebied van verkiezingen - net als in de eerste bijeenkomst op 27 januari jl. ingaan op vragen als: hoe kunt u zich laten registreren als deelnemende partij of lijst? Wat komt er allemaal bij kijken? En welke deadlines zijn er? Ook kunt u uw vragen stellen.