In de Meivakantie staat de BSO Ikke Mill in het teken van Sport en Spel.

Er is een mooie activiteitenklapper samengesteld waar kinderen activiteiten uit kunnen kiezen. Zo staan er leuke knutselactiviteiten en spelactiviteiten in. Ook kunnen de kinderen kiezen uit diverse binnen- en buiten activiteiten. Middels kinderparticipatie mogen kinderen meedenken en meebeslissen wat ze graag willen doen. De mening en inbreng van kinderen vinden wij erg belangrijk. De mening van kinderen Bij de binnen activiteiten kunnen we gebruik maken van de mooie speelzaal van de basisscholen De LenS en de Kameleon, waar we een goede samenwerking mee hebben. Tijdens de activiteiten vinden de oudere kinderen het erg leuk om de jongere kinderen te begeleiden, zoals bijvoorbeeld bij een speurtocht. Na actief binnen- en buitenspelen krijgen we natuurlijk trek in lekker eten. Ook hier wordt tijdens de vakantie aandacht aan besteed. Er staan veel leuke en vooral lekkere bakactiviteiten in de activiteiten klapper! De kinderen maken samen met de pedagogisch medewerkers overheerlijke mini pizza's, gezonde smoothies van vers fruit, tosti's en zoete aardappelfrietjes. De kinderen eten dagelijks wat lekkers in de Meivakantie.

Tijdens het voorbereiden van de activiteiten zorgen de pedagogisch medewerkers ervoor dat alle ontwikkelingsgebieden aan bod komen volgens onze methode ‘Spring Actief’. Deze methode zorgt voor uitdagende activiteiten die passen bij de belevingswereld en ontwikkeling van de kinderen. Spelen is daarmee leuk èn leerzaam. Voor meer informatie over deze methode kunt u terecht op onze website, homepage Spring Kinderopvang onder het kopje: activiteiten die passen bij je kind. De materialen/benodigdheden liggen voorbereid klaar zodat we het zo kunnen pakken en direct aan de slag kunnen gaan. Hoe fijn is dat!

Naast het vakantie thema staat de BSO ook nog de komende tijd in het teken van ‘De Wensboom’. Kinderen mogen allemaal een haalbare wens indienen en wij zorgen er voor dat alle wensen uit gaan komen. Eén van de wensen is bijvoorbeeld een huisdier van thuis meenemen naar de BSO, frietjes/pannenkoeken eten bij de BSO, slijm maken, een speurtocht doen, en nog zoveel meer. Afgelopen week kwam de wens van Cas uit. Cas wilde heel graag met zijn eigen DJ spullen in de gymzaal een feestje bouwen. Nou we kunnen vertellen dat is zeer zeker gelukt! Wat hebben we ontzettend genoten met z’n allen. En Cas straalde tot achter z’n oren. Een echte geboren DJ!!

Wil jij nu ook genieten van alle activiteiten die wij bij Spring IKKE, meld je dan snel aan!

Voor meer informatie over Spring Kinderopvang kunt u terecht op onze website www.spring-kinderopvang.nl.

Indien u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind(eren) kunt u op de website een rondleiding aanvragen op onze locatie. Wij heten u van harte welkom om op onze locatie te komen kijken en u de informatie te geven die u zoekt. U kunt ook altijd naar de locatie bellen voor meer informatie: 088-2088437/088-2088439.