Sandra Nieuwenhuijsen uit Wilbertoord is vanaf 6 juni elke zondagavond vanaf 22.00 uur te horen met Late Night Music bij de Lokale Omroep Mill. Een nieuw radioprogramma met de beste knuffelrock en gedichten die passen bij de muziek die te horen is.

De Lokale Omroep Mill heeft altijd ruimte voor vrijwilligers die radio en of televisieprogramma’s willen maken. Zo kwam ook Sandra Nieuwenhuijsen bij de L.O.M. terecht. “Door omstandigheden zit ik thuis en ik wilde wat gaan doen. Via Sociom kwam ik bij de Lokale Omroep Mill terecht, zij zagen mij wel wat op de radio doen.” Belangstellenden krijgen bij de Lokale Omroep Mill een rondleiding om kennis te maken met alle afdelingen en werkzaamheden bij een lokale omroep. Hierna kan men als een soort stage een tijdje meelopen bij de diverse afdelingen om te zien wat men het leukste vindt. Voor Sandra was dat het maken van radioprogramma’s. “In het begin vond ik dat best eng,” vertelt Sandra. “Maar het bleef door mijn hoofd spoken en vond toch dat ik er wat mee moest gaan doen.” Dit resulteerde in een eigen radioprogramma vanaf zondag 6 juni.

Ook belangstelling in het maken van radio en televisieprogramma’s, de Tv-krant, technische dienst of een van de andere werkzaamheden bij de Lokale Omroep Mill? Bel met 0485-455091 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een uitgebreide rondleiding in de studio. Deze studio is te vinden in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. www.lokaleomroepmill.nl