Zondag 5 september is het van 12.00 uur tot 14.00 uur bij de Lokale Omroep Mill weer tijd voor Het 12uurtje. Een radioprogramma van Tom Raaijmakers en Corné Kremers. In dit programma volop interviews, nieuws, muziek, prijzen en meer.

Zo bellen de programmamakers met Emma Joan. Op 9 oktober staat zij in Theater Myllesweerd met haar theatershow. Wat men zoal kan verwachten en welke plannen deze muzikale inwoonster van het Land van Cuijk zoal heeft hoort u in Het 12uurtje.

Cees Berends is voorzitter van Stichting Aldendrielpark Mill. Hij zal in Het 12uurtje meer vertellen over de herinrichting van dit park aan de Schoolstraat wat begin oktober van start zal gaan. Om alle omwonenden en alle belangstellenden te informeren, is er 14 september een informatieavond in ’t Lagerhuis.

Binnenkort is er het Oogcafé Land van Cuijk. Hier ontmoeten mensen met een visuele handicap elkaar en kan men naast lotgenotencontact ook meer informatie krijgen over alle mogelijkheden en hulpmiddelen die er zijn. Wilma Lems van Biblioplus zal in Het 12uurtje meer vertellen over dit Oogcafé.

René van Hout uit Mill is al langere tijd actief met een eigen wijngaard. Wordt het dit jaar een goede oogst of juist niet en welke wijnen komen er zoal van Wijngaard de Edelhof, dat hoort u zondag in Het 12uurtje.

Verder is het natuurlijk weer ElvisTime, is er het spelletje Pim Pam Pret waarmee een tegoedbon voor een 12uurtje bij Brasserie d’n Buurman te winnen is en bellen Tom en Corné met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag.

Like de Facebookpagina van Het 12uurtje om niets te missen, beluister gemiste interviews via hun eigen podcast en zie www.het12uurtje.nl.