Liberaal LVC komt naar je toe deze campagne. Nagenoeg elke zaterdag tot aan de verkiezingen zijn wij aanwezig in diverse prachtige kernen van onze nieuwe gemeente.

Via 8 etappes doen wij alle plaatsen aan met onze reclamekaravaan en ons peloton fietsers. Heb je zin om mee te fietsen? Gewoon doen. Heerlijk sportief en onze routes komen ook langs hele mooie plekjes. Zo leer je het Land van Cuijk beter kennen.

In de finishplaats van de dag zijn wij aanwezig met een pop-up huiskamer. Daar kun je onder het genot van een kopje koffie of thee met ons van gedachten wisselen over de nieuwe gemeente, je eigen kern/wijk/straat, onze standpunten, je ideeën en wensen voor je woonomgeving.

Onze kleurrijke campagne staat voor een belangrijk deel in het teken van duurzaamheid. Daarom ook vind je, naast onze huiskamer, een heuse duurzaamheidsmarkt waar wij ten behoeve van een beter klimaat 2e hands spullen verkopen, nog goed voor een nieuw gebruik.

Onderstaand onze planning en routes

  • 18 september 2021 Etappe 1: Grave - Gassel - Escharen - Velp - Grave
  • 25 september 2021 Etappe 2: Wanroij - Landhorst - Ledeacker - Wanroij
  • 2 oktober 2021 Etappe 3: Mill - Langenboom - Wilbertoord - Sint Hubert - Mill
  • 9 oktober 2021 Etappe 4: Vielringsbeek - Overloon - Holthees - Maashees - Vierlingsbeek
  • 16 oktober 2021 Etappe 5: Sint Anthonis - Westerbeek - Stevensbeek - Oploo - Sint Anthonis
  • 23 oktober 2021 Etappe 6: Boxmeer - Groeningen - Vortum-Mullem - Sambeek - Boxmeer
  • 6 november 2021 Etappe 7: Haps - Rijkevoort - Beugen - Oeffelt - Sint Agatha - Haps
  • 13 november 2021 Etappe 8: Cuijk - Katwijk - Linden - Beers - Vianen - Cuijk

Etappe 3: De dag van Mill, 2 oktober 2021

We starten om 10 uur in het centrum van Mill aan de Markt (Burgemeester Verstraatenlaan). We fietsen vanuit de kern binnendoor naar Sint Hubert. We doorkruisen Sint Hubert en gaan door de bossen richting Wilbertoord. Na Wilbertoord fietsen we via Mill naar Langenboom. Vanuit Langenboom komen we weer in Mill. Het is een prachtige groene tocht van ca. 26 kilometer waarbij we diverse mooie plekken en bezienswaardigheden zien zoals Kasteel Aldendriel, De Molenheide, De Kuilen, De Langenboomse bossen ,De Tornadotuin van Langenboom, De Nieuwenhof, De Canadese bevrijdingstank en het defensiekanaal.

De finish is omstreeks 14.00 uur op het Marktplein in het centrum van Mill waar wij aanwezig zijn met onze pop-up huiskamer. Daar gaan wij onder het genot van een kop koffie of thee graag met u in gesprek over de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Tevens vindt u daar ook onze duurzaamheidmarkt waar wij een leuk en kleurrijk presentje voor u hebben. Fietst u ook mee in de gemeente Mill en Sint Hubert? Voor nadere informatie, neem contact op met Mariëlla Bastiaans op 06-40433949.