Eerder stelden we via De Neije Krant en inmill.nl al wat andere bestuursleden voor van Dorpsraad Mill. Hier de resterende vier bestuursleden. Ook deze personen hebben weer hun eigen redenen om lid te zijn van de Dorpsraad en zich sterker te maken voor onze gemeenschap. Ze stellen zichzelf voor.

Bert de Jongh

Ik ben lid van de Dorpsraad Mill geworden omdat ik iets wil betekenen voor de medemens. Of dit nu op sociaal, cultureel gebied is of op een ander gebied, samen kunnen wij als Dorpsraad het verschil maken. En daarbij denk ik een waardevolle bijdragen bij te kunnen leveren.

August van Vught

Ik (1968 te Boxtel) was eerder voorzitter van Wijkraad Mill-West en ben nu bestuurslid van de Dorpsraad Mill. Mijn drijfveer is dat je bezig bent voor je eigen leefomgeving samen met je dorpsbewoners.

René Schipperheijn

Als vrijwilliger/bestuurslid actief betrokken bij diverse verenigingen/commissies in onze gemeente. Veilig en fijn wonen, sociaal thuisvoelen, werkklimaat en kunnen recreëren in onze gemeente zijn belangrijke items. Nu zeker als we straks één land van Cuijk zijn en we onze eigen identiteit in Mill en St. Hubert willen behouden.

Bram vd Heuvel

Ik vind het een eer om deel te mogen nemen aan de dorpsraad. De reden waarom ik deelneem aan deze raad is om de jongeren een stem te geven binnen de dorpsraad. De jongeren zijn de toekomst en hier moet de gemeente naar mijn mening meer op anticiperen. Ik hoop met mijn bijdrage hier meer de focus op te kunnen leggen en het gesprek aan te gaan met de mensen in Mill. Want alleen samen kunnen wij fundamentele zaken in Mill aanpakken.
Mijn belangrijkste doelen zijn dus: de jongeren een stem te geven en in gesprek te gaan met mijn mede-inwoners. Ik heb er onwijs veel zin in om samen met de andere bestuursleden het geluid van Mill te verkondigen!

Deze derde ronde van het kennismaken met de Dorpsraad Mill is de laatste in de serie. We hopen dat deze artikelen er toe bij hebben gedragen dat we beter bekend zijn geworden bij jullie.

Ondertussen zijn we na de vakantie alweer opgestart met, gelukkig, weer fysiek vergaderen. We zullen de lopende zaken weer gaan oppakken en ons sterk maken voor een mooie en stevige plek in de nieuwe gemeente Land van Cuijk maar daar hebben we natuurlijk ook jullie voor nodig. Mochten jullie zaken bespreekbaar willen maken laat je dan horen.

Op onze vernieuwde website kunnen jullie links vinden om met ons contact op te nemen. Maar dat kan natuurlijk ook rechtstreeks via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kijk op www.dorpsraadmill.nl en volg ons ook op Facebook en Instagram.

Dorpsraad Mill: Samen Sterk