De Buurtkamer van Sociom is er voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en zinvolle invulling van de dag met een leuke groep mensen. Je kunt er terecht voor een praatje of een spelletje, maar ook gewoon voor een gratis kopje koffie. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd, die zich richten op bewegen, gezonde voeding en bij de tijd blijven.

Zorg je voor een zelfstandig wonende oudere? Dan kan de Buurtkamer van Sociom je hier ook bij helpen. Het is voor de deelnemer een leuke, veilige en goede manier om de dag door te brengen. En voor de mantelzorger een mogelijkheid om de zorgen even uit handen te geven.

De Buurtkamers van Sociom bevinden zich in de kernen Boxmeer, Cuijk, Haps, Mill en Langenboom en beschikken over professionele begeleiding.

Kom langs!

De Buurtkamers van Sociom nodigen inwoners die belangstelling hebben van harte uit om een kijkje te komen nemen. Maak daarvoor een afspraak met Sociom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie is te vinden op www.sociom.nl.