Sinds 1 januari heb ik een super mooie praktijkruimte bij True Beauty aan de Markt 33 in Mill.

In Januari 2017 ben ik begonnen in mijn praktijk in Westerbeek met het behandelen van mensen met diverse soorten behandelingen zoals:

  • Lifecoaching (mensen met levensvragen helpen)
  • HSP coaching (gevoelige mensen en kinderen)
  • Hypnotherapie (hypnose voor onzekere mensen, angsten, stoppen met roken)
  • Mensen en kinderen met slaapproblemen.
  • Direct coaching (burn out, angsten, uit je hoofd in je lichaam)
  • Ontspanningsmassages en rug en schouderklachten.
  • Medical taping (rug-, schouder-, knie-, enkelklachten)
  • Coaching kinderen voor onzekerheid en diverse andere klachten.

De vaste dagen dat ik in Mill werk zijn, dinsdag de hele dag, woensdag voor de middag en vrijdag de hele dag. Op aanvraag ook zaterdagmorgen.

Wie is Harold?

Mijn naam is Harold van Berlicum, geboren te Mill en St Hubert (Langenboom) en ben al 24 jaar getrouwd met Wilma. Samen hebben we 2 zoons en wonen in Westerbeek. Hier heb ik ook een eigen praktijk en ben ik dankbaar dat ik al meer dan 5 jaar volwassenen en kinderen mag helpen en begeleiden. Mijn kwaliteiten zijn goed kunnen luisteren, positief coachen en oplossingsgericht denken. De cliënt staat hier natuurlijk ALTIJD centraal. Door mijn nuchtere kijk op dingen, met alle aandacht, wil ik graag mensen bewust maken.

Nog even iets leuks

Wil je een dagje sauna winnen voor 2 personen? Maak dan tussen 1 en 30 november een afspraak in Mill of Westerbeek in mijn praktijk en maak kans op een dagje sauna voor 2 personen. De winnaar wordt op 1 december bekend gemaakt op mijn facebookpagina. check op www.balanceyourlimits.nl.

Wil je graag eerst persoonlijk contact, neem gerust contact op met 06-34377010 of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in op mijn website.

Graag begroet ik je in mijn praktijk.

Veel liefs, Balance Your Limits, Harold van Berlicum