Foto: Cockie Kremers

Afgelopen zaterdag 27 november werd er op radio en televisie bij de Lokale Omroep Mill afscheid genomen van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert en de zelfstandige Lokale Omroep Mill. De live Tv-uitzending zal op veler verzoek komend weekend nog 2 keer te zien zijn bij de Lokale Omroep Mill. Dit zaterdag 4 december om 16.00 uur en zondag 5 december om 20.00 uur.

In deze Tv-uitzending praat Corné Kremers met Hannie Verstraten, Ad Henst, Jan van den Hoek en Karel Kremers. Zij waren programmamakers bij de start van de L.O.M. in 1988. Maar ook schuiven de 4 laatste burgemeesters van de gemeente Mill en Sint Hubert aan. Gerard Daandels, Frank van Beers, Hans Verheijen en Antoine Walraven kijken terug op hun ambtsperiode. Mayke Selten is voorzitter van de L.O.M. en Lowie Althuizen van Omroep Land van Cuijk en zij kijken samen naar de toekomst van de nieuwe streekomroep voor de gemeente Land van Cuijk.

Daarnaast zijn er beelden van de gemeente in vroegere tijden te zien en zijn er straatinterviews met inwoners over het einde van de gemeente en lokale omroep. Maar ook zijn er optredens van Jan Volleberg, Pietje de Grondwerker, Marcel en Ronald Peters als Reel to Real en zingen Koos Sommers en Theo Gerrits hun liedje over het Land van Cuijk.

Zie voor een overzicht van frequenties waarop de L.O.M. te horen en zien is de website. Via uitzending gemist op die website kunt u ook nu al de uitzending van afgelopen zaterdag bekijken. www.lokaleomroepmill.nl