Komende zondag 12 december is het tussen 12.00 uur en 14.00 uur bij L.O.M.-radio weer tijd voor Het 12uurtje. Tom Raaijmakers en Corné Kremers zorgen dan weer voor leuke muziek, informatie, bespreken het nieuws en er zijn ook weer diverse interviews.

Zo bellen de programmamakers met Jim Broeren. Hij is betrokken bij de plaatsing van Wensbomen in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Over het hoe, waar en wat er zoal omheen zal worden georganiseerd zal hij zondag meer vertellen.

Iedereen kent de kraakwagens die door de straten rijden om het oud papier op te halen in de wijken. Maar dat stopt vanaf 1 januari. Waarom en welk alternatief er dan is, daarover bellen Tom en Corné met Dirk de Vet. Hij is voorzitter van buurtvereniging de Spoorkant en zij reden ook maandelijks met zo’n kraakwagen om het papier op te halen.

In Sint Hubert is een foto-expositie te zien met als thema dementie. Henk Ermers is actief in de werkgroep dementie vriendelijke gemeente Mill en Sint Hubert. Wat zij zoal doen en of dit blijft als we de gemeente Land van Cuijk zijn, dat hoort u zondag.

Maar er is meer in Het 12uurtje. Zo kan iedereen deelnemen aan het spelletje Pim Pam Pret waarmee een speciale Neije Krant / 12uurtje koektrommel te winnen is, is het ElvisTime, bellen ze met de winnaar van De Neije Krant prijsvraag en zal er steeds meer kerstmuziek te horen zijn. www.het12uurtje.nl