Ieder jaar krijgen krantenbezorgers de gelegenheid om met kerst- en Nieuwjaarskaartjes langs de deur te gaan en een persoonlijke kerst- of nieuwjaarsgroet te brengen. Ook de bezorgers van De Neije Krant krijgen hiervoor onze eigen kerstkaartjes. Ze zullen deze samen met de krant komend of volgend weekend huis aan huis bezorgen. De Neije Krant verschijnt ook rond de feestdagen elke vrijdag. Dus ook op 24 en 31 december valt De Neije Krant in uw bus.

Het is bij deze kerst- en nieuwjaarsgroet gebruikelijk dat de bezorger (indien deze goed werk heeft geleverd) een gift ontvangt, een soort fooi eigenlijk. De gift is geheel vrijblijvend en niet verplicht. U bepaalt zelf of en zo ja hoeveel u geeft. Uiteraard krijgen onze bezorgers voor hun werk ook van ons een vergoeding, maar een fooitje is een mooie extra waardering voor hun werk.

Bij het aanbellen nemen we bezorgers uiteraard alle actuele RIVM-maatregelen in acht. Eventueel kunt u een fooitje ook in een envelopje doen en aan de brievenbus of uw deur bevestigen. Noteer op de envelop “voor de bezorger van De Neije Krant”.

Per 1 januari 2022 gaat zoals bekend de huidige gemeente Mill en Sint Hubert op in de gemeente Land van Cuijk. Als Neije Krant blijven we uiteraard gewoon elke vrijdag verschijnen in 5000 exemplaren huis aan huis in Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord.

Wij wensen u als bestuur en medewerkers van De Neije Krant samen met onze bezorgers fijne feestdagen en op naar een mooi en vooral gezond 2022!