Te koop in Mill: Kachelhout. Bellen na 18u 0485-453733.

Gratis ophalen: GEM electronics musical instrument. G .70. Tel. 0485 45 22 57

heeft u nog postzegels, munten of bankbiljetten waar u niks mee doet dan kom ik deze graag bij u ophalen. 06-22929479.

Tennisclub Topio is op zoek naar een schoonmaker (m/v). Help jij Tennisclub Topio bij het schoonmaken van het paviljoen aan de Vorleweg in Mill? Er is een belastingvrije vrijwilligersvergoeding beschikbaar voor degene die deze taak op zich wil nemen. Het gaat om 3 uur per week en tijdens competitie en toernooi weken (16 weken) 6 uur per week. Voor meer informatie of aanmelden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Is uw stoel of bank doorgezakt? Deze kunnen wij opnieuw voor u opvullen. Ook oud of beschadigd leer kunnen wij herstellen alsof het weer nieuw is. Ook reinigen van uw stoffen en leren meubels of alle andere meubelwerkzaamheden zijn bij ons in vakkundige handen. Zie www.demeubelgeneratie.nl of bel 06 82 21 30 72.

Is filmen en of filmbeelden monteren je hobby? De Lokale Omroep Mill en Omroep Land van Cuijk zijn op zoek naar extra vrijwilligers. Belangstelling? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een Abraham, Sarah, jubilaris of een andere jarige feliciteren en deze feestdag niet stilletjes voorbij laten gaan? Huur een opblaasbaar feestfiguur, blikvanger of laat een op maat gemaakt persoonlijk spandoek maken. Zie www.deverhuurschuur.nl en www.felicitatiedoek.nl.

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Te koop gevraagd: oude ansichtkaarten en/of foto’s van de gemeente Mill en Sint Hubert. Reacties graag naar 06 - 29 10 00 33.

Gevraagd: autofolders, autobladen, autoboeken, enz. Ik kom ze graag ophalen. Tel. 06 - 51 56 83 00 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl en op de Tv-krant van de Lokale Omroep Mill publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant Gemeente Mill en Sint Hubert en aan de L.O.M. uiteraard van harte welkom.
Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..