Foto: Cockie Kremers

Vorige week heeft Cees Berends een handtekening gezet onder afspraken rond het onderhoud van het Aldendrielpark in Mill. Cees is voorzitter van Stichting Aldendrielpark en nam samen met diverse vrijwilligers het initiatief deze stichting op te richten. Men was niet tevreden over het onderhoud en uitstraling van het park aan de hoek Schoolstraat en Beerseweg in Mill. Na een grondige herinrichting onlangs is nu door de gemeente een groot deel van het onderhoud aan Stichting Aldendrielpark overgedragen. Hiervoor ontvangt men ook een vergoeding, waarvoor materiaal kan worden aangeschaft en gehuurd. Maar ook wil men deze vergoeding gebruiken voor verbetering en verfraaien van het Aldendrielpark.

Dank

Stichting Aldendrielpark bedankt alle betrokkenen binnen de ambtelijke organisatie van de gemeente Mill en Sint Hubert voor het in hen gestelde vertrouwen. Dit met name wethouder Jos van den Boogaart en de ambtenaren Ad de Kort, Nico Heere, Martijn Jansen, Jeroen Burgman en Roy van Lieshout. Ook dank aan de aannemer die onlangs gewerkt heeft aan de herinrichting van het park, Paul Elbers van Elbers Groen uit Cuijk. Voor zij aan de slag konden was er met buurtbewoners een overleg en inventarisatie van wensen. Deze zijn door de gemeente verwerkt in een plan en dit is samen met bestuursleden Ellen Kremers en Cees Berends aangepast naar het definitieve ontwerp.

Feest

Het bestuur en commissieleden van stichting Aldendrielpark hadden in december nog graag samen met de gemeente en aannemer een officieel moment van overdracht en heropening van het Aldendrielpark gedaan. Maar in deze tijd zat er dat om de bekende redenen niet in. In augustus 2022 bestaat het park precies 25 jaar. Een speciale werkgroep binnen de beheersstichting werkt samen met andere belangstellenden aan een passende activiteit. Er komt dus beslist nog een officieel moment om stil te staan bij de oprichting van Stichting Aldendrielpark, de overdracht van het onderhoud en de toekomstplannen.

Hulp

Stichting Aldendrielpark Mill heeft al diverse vrijwilligers gevonden die zich graag inzetten voor het onderhoud van het park. Maar deze groep kan altijd versterking gebruiken. Daarnaast is men op zoek naar particulieren en of ondernemers die mogelijk materieel beschikbaar willen stellen om de onderhoudswerkzaamheden uit te kunnen voeren. Op dit moment ontbreekt het de stichting aan voldoende financiële middelen om vooral groter materiaal zelf aan te schaffen of te huren. Vandaar de vraag contact op te nemen als men op welke manier dan ook Stichting Aldendrielpark wil en kan helpen. Ook vrijwilligers zijn dus van harte welkom!

Neem contact op met Cees Berends, voorzitter van Stichting Aldendrielpark Mill via:
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T. 06 51 23 57 83

Like ook de Facebookpagina om niets te missen en zie www.aldendrielpark.nl.