Huurders in de gemeente Land van Cuijk hebben begin deze maand een brief ontvangen over de energiebesparingsactie. Die actie geldt zowel voor huurders bij een corporatie als inwoners die huren bij een particuliere verhuurder. Huurders in de gemeente Land van Cuijk kunnen een gratis cadeaubon van € 45,- aanvragen bij het Regionaal Energie Loket. De aanvragen worden toegekend zolang er budget is: op = op. Er is nog budget, dus huurders kunnen nog steeds een cadeaubon aanvragen. Dat kan via www.regionaalenergieloket.nl/cadeaubon.

Deze cadeaubon is in te wisselen voor kleine energiebesparende producten. Inwoners waarbij het digitaal aanvragen niet lukt, kunnen bellen met: Telefoonnummer: 0485-854000. We doen dan voor hen de aanvraag, zolang de voorraad strekt. Heeft u vragen over deze actie voor huurders? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 088 - 5254110 (ma-vr van 9.00 tot 17.30 uur, best bereikbaar in de ochtend).

Woningeigenaren

De Rijksoverheid heeft in 2021 de aanvragen toegekend voor cadeaubonnenacties voor huurders en woningeigenaren van de vijf voormalige gemeenten in het Land van Cuijk. Het gaat hier om een apart budget voor huurders en een apart budget voor woningeigenaren. Het budget voor woningeigenaren is al uitgegeven tijdens eerdere acties. Woningeigenaren die een cadeaubon aanvragen, krijgen bericht van het Energieloket dat ze op een wachtlijst komen te staan. Als er budget vrij komt omdat bonnen niet worden verzilverd, krijgt een aantal deelnemers op de wachtlijst alsnog een bon aangeboden.