Zondag 10 april presenteren Jan Volleberg en Tom Raaijmakers Het 12uurtje bij Omroep Land van Cuijk. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur maakt u weer kans op een lekkere vlaai van Bakkerij den Bekker, maar ook hoort u leuke muziek en zijn er tal van interviews.

Zo is er een gesprek met Anniek van der Struik - van den Boomen uit Mill. Zij is een website en Instagram account begonnen over onregelmatige diensten werken. Maar ook is er een gesprek met breinjongleur Jochem Nooyen die op 16 april in Theater Myllesweerd staat. Harmonie Semper Unitas uit Sambeek zal op zondag 24 april een concert verzorgen in de schouwburg in Cuijk samen met Micheline van Hautem: Shaffy & Brass. De naam zegt het al, er worden nummers van Ramses Shaffy gespeeld door Semper Unitas en gezongen door Micheline van Hautem. Voorzitter Henk van Raaij zal een telefonische toelichting geven op dit concert in Het 12uurtje.

Zie voor een overzicht van alle kanalen en frequenties om Omroep Land van Cuijk te horen en zien of om wereldwijd live mee te luisteren www.omroeplvc.nl.