Aanstaande zondag 26 juni is van 12.00 uur tot 14.00 uur weer Het 12uurtje te horen bij Omroep Land van Cuijk. Ruim 100 keer werd deze uitzending al gemaakt door Corné Kremers en Tom Raaijmakers. Corné zal dit zondag 26 juni voor het laatst doen. Tom gaat wel door met Het 12uurtje en blijft dus te horen bij Omroep Land van Cuijk.

In Het 12uurtje is zondag Hans van Baal te gast. Hij is van het Hobby Centrum in Mill. Onlangs lieten zij het woordje ‘Senioren’ uit hun naam vervallen. Waarom en wat hun toekomstplannen zijn zal Hans zondag toelichten. Maar ook schuift Lizzy Schraven aan. Zij is van Musical Kids. Naast musicallessen voor kinderen in het Land van Cuijk verzorgen zij ook voorstellingen zoals zaterdag 2 juli in Myllesweerd in Mill. Meer hierover hoort u dus ook in Het 12uurtje.

Zoals gebruikelijk wordt ook Raai voor een vlaai gespeelt. Elke week is er een tegoedbon voor een lekkere vlaai te winnen. Dit keer zijn er maar liefst 3 vlaaien te winnen van Bakkerij den Bekker. Dit omdat in de laatste 2 uitzendingen geen vlaaien zijn weggegeven en deze bonnen dus nog liggen te wachten om gewonnen te worden.

Meer weten over frequenties of wereldwijd luisteren? www.omroeplvc.nl.