Foto: via Facebook

Een oproep op Facebook door Jordie Jans gisteren heeft al heel wat reacties opgeleverd. Maudy heeft al heel wat kaartjes mogen ontvangen, maar extra kaarten zijn altijd welkom. Hoe en wat?

Dit is de oproep van Jordie: Graag wil ik jullie om een gunst vragen. Zoals velen wel weten heeft mijn zusje een verstandelijke beperking en heeft dit altijd een prachtige wending gegeven aan mijn leven. Ze heeft veel vreugde gebracht (en nog steeds) aan ons als familie. Gekke, grappige, prachtige en ook onverwachte momenten.

Zo ook het onverwachte moment dat ze nu al een tijd ernstig ziek is. Ze ligt veelal in bed, met af en toe een uitschieter richting het positieve en helaas vaker richting het negatieve. De situatie is zoals die is, maar graag willen wij haar iets positiefs mee geven waar ze van kan genieten vanuit haar bed. Voor u misschien een kleine moeite, voor haar een grote vreugde. Degene die mijn zusje kennen weten hoe erg ze genoot van het zijn met anderen, dit mist ze steeds meer en meer.

Bij deze vragen wij jullie hulp om haar kleine wereld te vergroten door middel van een kaartje. Ze heeft altijd genoten van een persoonlijke boodschap aan haar. Degene die graag dit willen doen voor Maudy (bekend of onbekend), mogen met alle liefde een kaartje sturen naar:
Meulenveldt 2
5451HV Mill